Compex (elektroder)

Compex (elektroder)

Eletroder benyttes med succes både inden for medicinsk genoptræning og som et supplement til træningen af idrætsudøvere på alle niveauer. Det er også godt for dig, som har svært ved at tåle almindelig massage.

Målet med elektrisk muskelstimulering er at fremkalde kontraktioner eller vibrationer i musklerne. Normal muskelaktivitet er kontrolleret af det centrale og perifere nervesystem, der overfører elektriske signaler til musklerne. Du får elektroder, der anbringes på huden, til at overføre elektriske impulser til kroppen. Impulserne stimulerer nerverne til at sende signaler til en specielt måde som under normal muskelaktivitet.

Elektrisk muskelstimulering er velegnet til alle kroppens muskler. Den kan benyttes til at styrke muskler, der er svækket som følge af kirurgi, en fraktur osv., og til at forbedre mobiliteten.

Elektroder giver gode resultater ved akutte og kroniske smertetilstande af mange forskellige slags. Effekten er klinisk dokumenteret, og benyttes dagligt af fysioterapeuter, andre

behandlere og topidrætsudøvere over hele verden.

De aktiverer nervesystemets smertehæmmende mekanismer. Elektriske impulser fra elektroder, der er anbragt på huden over eller tæt ved det smertende område, stimulerer nerverne til at blokere de smertesignaler, der sendes til hjernen, så smerten ikke opleves.

Endorfiner stimulerer frigivelse af endorfiner, kroppens naturlige smertestillere.

Det er en sikker behandlingsmetode og har, i modsætning til orale smertestillende midler og andre smertelindrende metoder, ingen bivirkninger.

Behandlingen kan være tilstrækkelig som eneste behandling, men er også et værdifuldt supplement til andre farmakologiske og/eller fysiske behandlinger.

Copyright @ Elitemassør.dk

Join us på facebook kllik på foto

 

Mobil 28194144

e-mail ml@elitemassoer.dk