Sportsakupunktur

Sportsakupunktur

Sportsakupunktur er en kombination af muskulære triggerpunkter og reflekspunkter og bliver brugt i den professionelle sportsverden og af fysioterapeuter. Elitemassør er eksamineret sportsakupunktør.

Det er en attraktiv behandlingsform for alle der dyrker en eller anden form for sport eller fysisk aktivitet.

Sportsakupunktur aktiverer og fremskynder din krops egen helingsproces og har en markant smertestillende effekt. Teknikken bag er en kombination af refleksakupunktur og triggerpunktsakupunktur. Som navnet indikerer er behandlingen tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden, men den kan med succes overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker.

Da behandlingen er med nåle, er det en fordel, at du ikke er bange for nåle.

Sportsakupunktur er løsningen, hvis du er du bekymret for bivirkninger af medicin. Det er et naturligt valg, hvis du ønsker at blive smerter, skader og betændelsestilstande i kroppen kvit. Teknikken aktiverer din krops egne værn mod skader. Smertestillende hormoner - Endorfiner - og anti-inflammatoriske hormoner - Kortisol og Kortison (binyrebarkhormon) - der modvirker betændelsestilstande, direkte til de områder i kroppen, hvor din skade sidder og kan bruges til de fleste smerte- og betændelsesskader.

 

 

Copyright @ Elitemassør.dk

Join us på facebook kllik på foto

 

Mobil 28194144

e-mail ml@elitemassoer.dk